NOVO! Ultimativni The AMAZE BBQ Box za nepozaben veganski piknik!

O nas

Sva Kris Pavlin in Nataša Arčnik in skupaj sva ustvarila The Amaze Foods. Imava že 20 let izkušenj z delom v kulinariki in prehrambni industriji. Večino tega časa sva namenila raziskovanju brezmesnih jedi. Mesa ne jeva, ampak to pravzaprav niti ni pomembno. The Amaze Foods je zgodba, ki je večja od odločitve mesno ali brezmesno. 

Kakovost sestavin naših izdelkov je na prvem mestu, zato uporabljamo le naravne sestavine. 

Celoten proizvodni proces vseh The Amaze proizvodov poteka v enem izmed najbolj razvitih slovenskih obratov za proizvodnjo pripravljene hrane, v podjetju K-NORMA, proizvodnja živil, d.o.o., ki je tudi uradni distributer izdelkov.

Človeški vpliv na okolje in vsa živa bitja ni nekaj, na kar bi bila lahko naša vrsta ponosna. Vsak dan oblikujemo prihodnost tega planeta. Zato je res odvisno od nas, da se odločimo in spremenimo nekatere stare navade ter se obnašamo odgovorno. Natanko to odločitev smo sprejeli in tukaj vam obljubljamo:

Obljubljamo, da nikoli ne bomo prenehali z iskanjem bolj trajnostnih, poštenih, zdravih in okusnih načinov proizvajanja hrane na rastlinski osnovi, da lahko vam ponudimo boljšo izbiro.

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Nakupovalna košarica

Košarica je trenutno prazna