Prijavi se na naše novičke in prejmi kodo dobrodošlice!

O nas

Protagonista naše zgodbe sta Kris Pavlin in Nataša Arčnik, ki sta skupaj ustvarila The AMAZE Fooods. Kmalu se jima je pridružila ekipa, ki še vedno raste.

Celoten proizvodni proces vseh The Amaze proizvodov poteka v enem izmed najbolj razvitih slovenskih obratov za proizvodnjo pripravljene hrane, v podjetju K-NORMA, proizvodnja živil, d.o.o., ki je tudi uradni distributer izdelkov.

Zagrizeno spremninjamo prihodnost našega planeta!

Nataša Arčnik
ustanoviteljica

Kris Pavlin
ustanovitelj

Mario Wolpoti
soustanovitelj

Adea Wolpoti
vodja ključnih strank

Luka Klemen
vodja marketinga

Človeški vpliv na okolje in vsa živa bitja ni nekaj, na kar bi bila lahko naša vrsta ponosna. Vsak dan oblikujemo prihodnost tega planeta. Zato je res odvisno od nas, da se odločimo in spremenimo nekatere stare navade ter se obnašamo odgovorno.

Natanko to odločitev smo sprejeli in tukaj vam obljubljamo:

Obljubljamo, da nikoli ne bomo prenehali z iskanjem bolj trajnostnih, poštenih, zdravih in okusnih načinov proizvajanja hrane na rastlinski osnovi, da lahko vam ponudimo boljšo izbiro.

PRIDRUŽI SE EKIPI!

Bi radi postali del naše ekipe ali se povezali z nami pri ustvarjanju bolj zelene in super okusne prihodnosti našega planeta?


Pišite nam na
online@themamazefoods.com

Popup

Use this popup to embed a mailing list sign up form. Alternatively use it as a simple call to action with a link to a product or a page.

Age verification

By clicking enter you are verifying that you are old enough to consume alcohol.

Nakupovalna košarica

Košarica je trenutno prazna